Bygga pool Nacka

Letar du efter en seriös och erfaren Byggfirma? vi utför alltid gedigna byggarbeten med fokus på hållbara resultat och kvalitet.

Bygga pool Nacka - Skräddarsydda lösningar till era behov!

Det är många som drömmer om att ha en egen pool på gården för att svalka sig under varma sommardagar – för att inte tala om alla fina nätter som spenderas på mysiga grillar, gårdsfester och evenemang. Om du är en av dem kan du kontakta oss på STHLMS MB Bygg Entreprenad AB. Vi arbetar med pooler i hela Stockholmsområdet.

Vi monterar, bygger och underhåller löpande alla typer av pool på totalentreprenader  vi tar ansvar för hela processen! Det innebär att du kan vara säker på en långvarig heltäckande garanti, nära dialog med dig som kund och snabb och effektiv leverans. Om du redan har en gammal pool som behöver lite extra kärlek, eller vill byta ut den helt, kan vi hjälpa dig med poolservice och reparationer.

Bygga pool Nacka - Kontakta oss redan idag!

Bygga pool Nacka - Effektivt och smidigt arbete med oss!

Att bygga en simbassäng kräver mycket kunskap, speciellt när man ska ta ansvar från första spadtaget till färdig installation. Detta kräver att du känner till och förstår gårdens markförhållanden och vilken typ av byggnad som fungerar bäst för dem – alla kunder har unika förutsättningar och budgetar. Vi tar alltid noga hänsyn till pris och din budget, därför erbjuder vi även prispresspoolpaket för att göra det lättare för våra kunder att se hela prisbilden.

Utöver denna förståelse finns ett behov av att förstå egenskaperna hos olika material och vilken utrustning som bör användas. Alla kunder förväntas driva sina simhallar problemfritt och vi satsar alltid på att förse våra kunder med produkter och kunskap. En pool i sig är trots allt ett ekosystem som kräver ständig vård. Det betyder inte att du behöver flytta in – vi gör rutinmässigt poolunderhåll i Stockholm.